OVER GLAMOUR WOMAN

We bring some Glamour and into your daily life

Glamour Woman is een sfeervolle en ruime damesmode winkel met een uitgebreide collectie van mooie kleding merken. Service en eerlijk advies in een relaxte sfeer is waar wij bekend om staan. Gesitueerd al meer dan 12,5 jaar in de gezellige Kempenaerstraat in Oegstgeest. Bij Glamour Woman kunt u rekenen op een persoonlijk en deskundig advies. En als het nodig is, kunnen uw aankopen tegen een kleine meerprijs voor u worden vermaakt.

Als klant kunt u er op vertrouwen dat wij er altijd alles aan doen om op elk niveau en ieder moment een prettige beleving en service te geven. Vanaf het moment dat u de winkel instapt tot het moment dat u thuis komt en uw kleding draagt.

Simpelweg gelukkige klanten is ons uitgangspunt bij alles wat we ondernemen. Klantgeluk betekent voor ons een wezenlijke verbinding met klanten aangaan, hen het juiste gevoel geven en laten blijken dat ze echt belangrijk voor ons zijn.

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw aankoop, neem dan even contact met ons op. Wij kijken dan samen met u naar een passende oplossing.

Gezellig winkelen in Oegstgeest

We verwelkomen u graag in onze winkel. Glamour Woman zit

midden in de Kempenaerstaat op nummer 16

Glamour Woman

Een leuke damesmode winkel, midden in een gezellige gevarieerde
winkelstraat in het Zuid-Hollandse Oegstgeest.

Mooie kledingmerken

Bij Glamour Woman vind je een breede mix van zorgvuldig uitgekozen mode merken zoals: Studio Anneloes, Esprit, Comma, Tramontana, Esqualo, Maicazz, Angels Jeans en Vila. Kom langs en laat je verrassen.

Actuele collectie

Tijd om jouw garderobe eens een flinke update te geven met onze actuele collectie met de laatste trenditems én basic musthaves. Met o.a. onze tijdloze basics maken Glamour Woman de winkel voor elke gelegenheid.

Een goed kledingadvies

Hulp nodig? Door ervaring en mensenkennis voelen we aan wat bij je past en waar jij gelukkig van wordt. Je krijgt deskundig en eerlijk advies dat bij jou past. Wij helpen je graag welke stijl het best aansluit bij jouw persoonlijkheid en smaak.

Winkelgebied de Kempenaer

Glamour Woman is al meer dan 12,5 jaar gevestigd in het gezellige winkelgebied de Kempenaer in Oegstgeest. U kunt in de Kempenaerstraat en op het Terweeplein gratis parkeren. Gebruik wel uw parkeerschijf.

De Glamour Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Glamour nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over de nieuwe collectie, inspirerende content, exclusieve evenementen, uitverkoop en nog veel meer!

Facebook en Instagram

Volg ons op Facebook en Instagram daar houden wij u up-to-date over onze nieuwe collectie, inspirerende content, exclusieve evenementen, uitverkoop en nog veel meer!

0
Jaar
0+
Team leden
0
Kledingmerken
0k
Tevreden klanten