Ruilen & Retourneren

14 dagen bedenkentijd
Je hebt als consument 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je het product hebt gekocht. Mocht je binnen deze 14 dagen vinden dat het aangekochte product niet aan je verwachtingen voldoet kun je het product retourneren.

Ruilen
Ben je tevreden maar wil je een maat groter of kleiner? Dat kan! Kom langs in de winkel en geef aan welke maat je graag zou willen hebben. Is het gewenste product niet op voorraad of leverbaar dan storten wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug op de rekening waarmee de bestelling betaald is.

Retourneren
Als je besloten hebt dat je het product wilt retourneren, breng het dan terug of stuur je het product terug per post. Dit doe je in een afgesloten zak met het retourformulier en de producten voorzien van originele labels. Mocht je het retourformulier kwijt zijn, kun je deze hier opnieuw downloaden. Vergeet het retourformulier niet bij je retourzending te voegen. Wij sturen je een bevestiging wanneer we het product retour hebben gekregen.

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheden van retourzendingen voor eigen rekening zijn. Zorg voor voldoende frankering, anders kunnen wij het product niet aannemen. We raden je aan om het product als pakketpost te verzenden. Je krijgt dan een bon met track & trace code zodat je het pakket kunt volgen. Bewaar deze bon goed tot je een ontvangstmelding van ons krijgt.

Wanneer we het product in goede staat ontvangen hebben wordt het aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort.

Wat zijn de retourvoorwaarden?
– Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst retour bij ons te zijn binnengekomen
– De artikelen moeten in originele staat en/of verpakking inclusief tag verkeren
– De artikelen mogen niet zijn gedragen/gebruikt
– Wij nemen artikelen met make-up vlekken niet retour
– Items in de sale mogen niet geruild of geretourneerd worden

Retourzending bij defect of verkeerd artikel
Met nadruk melden wij dat wanneer je een beschadigd of onjuist artikel ontvangt je dit binnen 24 uur na ontvangst (per email via info@glamourwoman.nl) bij ons dient te melden.

Aansprakelijkheid bij schade of verlies
De verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid bij schade of verlies ligt bij Glamour Woman en gaat pas over op de consument als hij het product heeft ontvangen. Vanaf dat moment ben je dus zelf aansprakelijk voor schade of verlies. Heb je vragen over dit retourproces, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!