Disclaimer

Onderstaande is van toepassing op de webpagina van https://glamourwoman.nl. Door gebruik te maken van de website stem je in met deze disclaimer.

 

Alle informatie op de webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Er kunnen geen rechten worden ontleent aan de informatie op de webpagina. Glamour Woman houdt zich niet verantwoordelijk voor enige schade, in welke vorm dan ook, die voort komt uit het gebruik van de webpagina.

 

De website https://glamourwoman.nl en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Glamour Woman, met uitzondering van links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken. Het is niet toegestaan om (delen van) de website openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Glamour Woman.

 

De inhoud van deze website en andere uitingen van Glamour Woman op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan eventuele onvolledige en/of onjuiste informatie gepubliceerd door Glamour Woman kunnen geen rechten worden ontleent. De informatie wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Glamour Woman heeft het recht om wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

 

Alle informatie op https://glamourwoman.nl zijn eigendom van Glamour Woman of van derde partijen die toestemming hebben gegeven aan Glamour Woman om deze informatie te gebruiken. Het vermenigvuldiging, kopiëren of reproduceren in welke vorm dan ook is niet toegestaan zonder toestemming van https://glamourwoman.nl.