Werken

Werken dat doe je natuurlijk voor het geld. Dat is belangrijk om te krijgen. Maar het gaat ook om contacten en plezier hebben. Dat laatste is toch wel erg belangrijk als je bedenkt dat je tientallen jaren van je leven aan het werk bent. Maak plezier en probeer te genieten van je werk.
Blijf jezelf ook goed verzorgen als je naar je werk gaat. Je moet je lekker voelen in wat je aan hebt, maar het moet natuurlijk ook goed passen bij de baan die je hebt. Ben je automonteur, ik verwacht dit niet :-), dan moet je niet in een kort jurkje op het werk verschijnen.
Nieuwe baan

Ga je voor een nieuwe baan dan kan internet je tegenwoordig ook aardig helpen. Wat dacht je van je CV op verschillende plaatsen achterlaten zodat de bedrijven naar je toe komen als ze wat in je zien. Ook als je niet eens echt direct een nieuwe baan wilt is dat natuurlijk een leuke manier om te kijken of er iets anders leuks voor is. Misschien wel iets waar je nu nog helemaal niet aan denkt.

Joblift

Ook handig is de website joblift. Die heeft een database over bijna alle banen die in Nederland te vinden zijn. Zoek dus naar wat je wilt doen en bijna altijd is er wel iets te vinden. Dus: Vind jouw droombaan


Daten met Lexa
Schrijf je gratis in bij datingsite Lexa. Hier kun je daten op de manier die je zelf het leukste vindt. Maak het mee.
 

Diverse 
Vind jouw droombaan