Tassen

Een tas is eigenlijk niets anders dan iets om voorwerpen in mee te nemen. En als je ergens heen gaat heb je bijna altijd wel iets om mee te nemen dus een tas nodig. Je kan verschillende tassen hebben. Bijv een boodschappentas, handtas, schoudertas of weekendtas.

Welke tas

Met één tas zul je het vast niet redden. Je hebt toch wel wat verschillende tassen nodig omdat niet alles bij iedere gelegenheid past en ook niet alles past bij de kleren die je zult dragen. Een bruine tas past bij bijna alle kleuren maar niet bij zwart, want dan moet je een zwarte tas hebben. Bij avondkleding past weer een kleine tas in bijvoorbeeld goud- of zilverkleur.
En ga je op reis dan heb je natuurlijk een grotere tas nodig omdat je dan meer spullen mee moet nemen.
Kleinere tas

Soms wil je wel een kleinere tas meenemen maar je spullen passen er niet in! Misschien moet je eens kijken of er geen dingen gekocht kunnen worden die kleiner zijn. Dus een kleine deodorant, een klein poederdoosje, geen grote agenda maar een kleintje, een kleine borstel, mini make-upjes enz. Sommige dingen zijn zelfs over te gieten in een kleine verpakking en ook parfum is vaak in kleine (proef)verpakkingen te krijgen.
 

Diverse