Kleding

Kleren maken de man. En de vrouw. Kleding heb je gewoon nodig (voor de regeling van de lichaamswarmte en voor bescherming) maar je wilt toch niet het eerste de beste kleedje aandoen dat je tegenkomt. Het moet leuk staan en een beetje modieus zijn en natuurlijk het beste van je naar buiten brengen. En wat leuk staat bij de één hoeft nog niet leuk te staan bij de ander.
Je hebt een sterke powerout-fit nodig welke je het gevoel geeft dat je alles aan kunt. Vol zelfvertrouwen en sterk ben je dan klaarvoor alles op je pad. En denk erom: Rug recht, kin omhoog, schouders naar achteren en lopen maar.
Verder worden veel Accessoires gedragen bij kleding.

Doel van je kleding

De kleding kan je indelen in verschillende doelen. Zoals onder andere: werkkleding, vrijetijdskleding, uniformen, uitgaanskleding en feestkleding, nacht- en huiskleding, zwemkleding en regenkleding.
En voor sommige vormen is de glamour uitstraling niet aanwezig, maar vaak ook niet zo nodig of zelfs niet wenselijk. Voor de vrijetijdskleding en feestkleding wil je natuurlijk wel jezelf van de beste kant laten zien.

Kledingtips

Regelmatig staan er in verschillende nieuwsbrieven leuke kledingtips! Wordt gratis lid van zulke nieuwsbrieven.

Leuke dag

Als je een leuke dag hebt, bijvoorbeeld met Kerst dan wil je er toch op je best bijlopen. Een avondjurk is voor de hele dag misschien wat te veel, maar wat dacht je van een prachtig broekpak?
Zo kan je dag wel doorkomen, elegant en glamoureus.
En wil je een jurkje dan kun je ook bij de gespecialiseerde winkels kijken. Alleen leuke jurken en de bijbehorende accessoires.
Zwemkleding

Ben je al een beetje dikker aan het worden bij het buikje dan moet je niet altijd in een bikini blijven lopen op het strand. Natuurlijk moet je hem niet uit doen en naakt gaan lopen, maar denk eens aan een prachtig badbak. Daar mankeert niets aan, ze zorgen er voor dat je lichaam er veel beter gevormd uit ziet dan met een bikini broekje met een rand er boven.
Kun je een bikini echt wel aan! Doen!
Ook iets als een halter badpak is heel mooi.

Kledingtrends

Op de verschillende sites kun je ook altijd makkelijk de laatste mode volgen. Ze willen tenslotte allemaal up-to-date zijn!
Zo vind je heel moderne jurkjes en rokjes welke erg mooi zullen staan.
De laatste trend in truien altijd op voorraad.

Thuis op de bank

En thuis op de bank dan doe je iets makkelijks aan. Maar komt er onverwacht iemand langs dan zie je er echt nog wel goed uit.
 

Diverse