Borsten

Borsten zijn voor vrouwen een belangrijk deel van hun lichaam, maar geven veel vrouwen een onzeker gevoel. Want of ze nu groot of klein zijn, rechtop staan of hangen, als vrouw ben je zelf bijna nooit tevreden met je borsten. Meer dan 30% van de vrouwen is ontevreden over de cupmaat. De één wil grotere borsten en de andere juist weer kleinere.
Maar ook zonder grote operaties kun je best iets doen om meer tevreden te zijn met wat je hebt en het onzekere gevoel te verliezen.

Stevige borsten

Jammer genoeg blijven de borsten niet eeuwig stevig rechtop staan. Door de afbraak van weefselcellen zal de borst zijn stevigheid verliezen en gaan hangen. Bij grotere borsten zal dit eerder te merken zijn dan bij kleinere. Maar hoe langer je dit kunt voorkomen hoe beter.
Oefeningen voor stevige borsten bestaan niet omdat er simpelweg geen spieren in de borsten zitten. Wel zit er een spier onder de borsten die zeker meehelpt om de borsten er goed uit te laten zien. Zwemmen is bijvoorbeeld een sport waarbij je die spieren goed gebruikt. Als de borstspieren steviger en groter worden dan worden de borsten ook steviger en kunnen zelfs iets groter lijken. Het ontwikkelen van borstspieren, die dus niet in de borst zitten maar net eronder, zorgt er ook voor dat ze minder snel gaan hangen.

Aandacht voor je borsten

Om de huid van je borsten glad en strak te houden kun je wisseldouches nemen. Dit doe je door de borsten twee minuten onder de warme douche te houden en daarna gedurende één minuut met koud water af te koelen. Deze wisseldouche stimuleert de doorbloeding en zorgt dat de huid sterk en veerkrachtig blijft.

Lingerie

Verwen jezelf ook eens met mooie en goed passende Lingerie . Je voelt je prettiger en je borsten komen vaak beter tot hun recht. Ook voor bijvoorbeeld sporten kun je speciale bh's krijgen zodat de borsten goed (zonder pijn) blijven zitten tijdens het sporten.
Zie ook op deze site de speciale Lingerie pagina.

Goed bewegen

Regelmatig sporten met goede lichamsbeweging is ook belangrijk voor je borsten. In het algemeen is sporten al goed voor je hele lichaam maar ook je borsten hebben er baat bij. De bloedcirculatie wordt er namelijk door gestimuleerd en daardoor worden de borsten ook wat steviger. Als je al hangen zullen ze niet helemaal op komen maar alle beetjes helpen natuurlijk wel.
Zorg bij het sporten ook wel voor een goede sport-bh voor de ondersteuning tijdens het sporten.
100% tevreden

Voor borsten die te klein zijn of die aan stevigheid verliezen is er Breastgro dat bewezen heeft te werken. De capsules zijn samengesteld uit hoofdzakelijk hop en geselecteerde kruiden. De borsten worden steviger en nemen iets in omvang toe. We begrijpen dat het niet bij iedereen even goed werkt maar als je iets wilt proberen kan dat altijd. Het kan maar zo zijn dat je er baat bij hebt. Breastgro is onder andere bij Bol.com te koop.

Kleine borsten

Heb je kleine borsten probeer ze dan zeker niet te verbergen! Wees er trots op en maak gebruik van de voordelen. Zoals haltertops zonder beha dragen en strapless topjes en jurken. Met kleine borsten kun je dat makkelijk hebben. En wil je een keer een jurk met wat dieper decolleté dan kan een goede bh de borsten wat voller laten uitkomen.
Toch iets groters?

Grote borsten

Als je grote borsten hebt dan staan tops met v-hals of ronde lage hals je prachtig. Neem bloesjes met stretch en draag er een hemdje onder waarbij je de bovenste knopen open laat. Neem geen tops met een print en ook geen drukke dessins en veel tierelantijntjes rond je borsten.

Jo-jo effect bij afvallen

Kijk uit met het jo-jo effect bij afvallen. Als je steeds veel afvalt en daarna weer aankomt dan gaat dat ten kostte van de stevigheid en de omvang van je borsten. De borsten kunnen dus ook kleiner worden als je steeds gaat afvallen. Soms wil je dat misschien wel maar houd er in ieder geval rekening mee. Als je al kleine borsten hebt dan is die kans wel veel kleiner dan wanneer je grote borsten hebt.
Er is ook een website met meer tips voor afvallen


Daten met Parship
Schrijf je gratis in bij datingsite Parship. Hier kun je daten op de manier die je zelf het leukste vindt. Maak het mee.


 

Diverse